Saturday, 15 December 2012

One Piece Z

As salam,

Alamak tertinggal beberapa hari pula dari membuat entry terbaru, well actually, bukannya sebab aku malas, tapi sebab aku tiada idea =_="

Hari ini aku excited, sebab apa?
Yelah, bagi peminat One Piece macam aku ni..
memang aku ternanti-nantikan movie yang terbaru dari One Piece.
Trailer dia kalau tak silapnya dalam bulan August dulu aku tengok, tapi lambat lagi dia nak keluar.
La ni, 12th Disember barulah movie dia yang betul keluar.

Bunyinya macam Dragon Ball Z,
actually Z tu nama musuh dia iaitu Zetto,
Formal Marine Admiral vs Luffy, future Pirate King!

Aku berikan movie ni 5 bintang, iaitu sebelum aku tengok movie dia.
Lepas aku tengok ni aku akan consider balik lah xD
Jom tengok!

2 comments:

dilla said...

i've been reading one piece since i was in middle school up till now . i asked the guy at the comic store bout this movie
he said we have to wait for like another 5 month until the english dub ver is released . urghh

Condoriano said...

Yeah I thought when they are just released in Japan before I could watch it already, but until now Im still waiting :/
What took them so long lol.
Aww I don't like it dubs to english, better off with english subs >.<
Since their original voice are more kawaii.